mehregan mehregan .

mehregan

عصب كشي دندان يا درمان ريشه دندان

درمان ريشه كه به اشتباه عصب كشي در رشت  نيز ناميده مي شود، شامل برداشتن ريشه دندان، تميز كردن و شكل دادن به فضاي كانال درماني و در نهايت پر كردن آن براي جلوگيري از ورود و بازگشت باكتري به اين ناحيه است. باكتري هاي سيستم عصبي دندان. هدف از درمان ريشه اين است كه دندان بدون وجود اعصاب زنده در دهان باقي بماند و در اين روش مي توان با جويدن غذا و صحبت در مورد زيبايي ماندن دندان در دهان از دندان درد احتمالي استفاده كرد. لبخند زيبايي داشته باشيد انجام داد

چه زماني فرد نياز به كشيدن دندان يا متخصص ريشه دندان رشت دارد؟
قبل از شروع اين بحث ابتدا شما را با مفهوم پالپ يا پالپ دندان آشنا مي كنيم:

پالپ چيست؟
پالپ دندان يا پالپ دندان به وريدها و اعصاب دندان گفته مي شود. حفره مركزي تاج دندان را اتاقك پالپ مي نامند. كانال ريشه دندان را كانال دندان نيز مي نامند. به طور معمول، پالپ دندان زنده و فعال است، اما پوسيدگي و تحريك وريدها و اعصاب باعث درد و در نهايت مرگ پالپ و از بين رفتن پالپ مي شود.

هنگامي كه پالپ دندان به هر دليلي به شدت تحريك مي شود، درمان ريشه ضروري مي شود. اكنون كه با مفهوم پالپ آشنا شديد، بحث اصلي را ادامه مي دهيم، يعني "در چه زماني درمان ريشه ضروري است؟" درمان ريشه زماني ضروري است كه مشخص شود بافت نرم مركز دندان يا پالپ عفوني شده است. در اين صورت دندانپزشك وضعيت دندان هاي شما را بررسي مي كند و وجود عفونت باكتريايي توسط راديولوژي مشخص مي شود. در راديوگرافي از اشعه ايكس براي عكسبرداري از دندان آسيب ديده بيمار استفاده مي شود. عفونت پالپ معمولاً در نتيجه پوسيدگي دندان رخ مي دهد.

علائم عفونت دندان چيست؟
نشانه هاي زيادي وجود دارد كه نشان مي دهد دندان شما عفوني شده و نياز به درمان ريشه دارد. در اينجا به شايع ترين علائم عفونت دندان براي مراجعه به دندانپزشك اشاره مي كنيم. كلينيك دندانپزشكي مبين در تهران يكي از كلينيك هاي ارائه دهنده خدمات درمان ريشه در تهران مي باشد.
- دندان درد خود به خود
- دندان درد در شب
- دندان درد هنگام خوردن غذا يا نوشيدني سرد و گرم
- تغيير رنگ دندان
درد دندان هنگام جويدن غذا
- دندان هاي لق يا سياهي دندان
- خروج چرك از لثه و غدد لنفاوي در ناحيه سر و گردن دردناك مي شود
- لثه هاي متورم

اين يكي از علائم عفونت دندان است كه نياز به بررسي بيشتر و مراجعه به دندانپزشك دارد. البته پس از مدتي با گسترش عفونت در دندان، پالپ دندان از بين مي رود و دردي احساس نمي كنيد و تصور كنيد اگر عفونت به كانال شما نفوذ كرده باشد، دندان شما بهبود يافته است. دندان

چه عواملي باعث آسيب به پالپ دندان مي شود؟
عوامل زيادي وجود دارد كه به پالپ دندان آسيب مي رساند، مهم ترين عامل آسيب به پالپ دندان تاخير در ترميم پوسيدگي است كه باعث نفوذ ميكروب ها به پالپ دندان مي شود. اگر پوسيدگي دندان در مراحل اوليه درمان نشود، پس از تخريب مينا و عاج به پالپ مي رسد و باعث التهاب، آبسه و بيماري پالپ مي شود. عوامل ديگري كه در آسيب پالپ نقش دارند عبارتند از:
- ضربه ناگهاني به دندان، حتي با قاشق يا شكستن هسته، پسته و بادام
- پرهاي عميق
- شكستگي و شقاق دندان
- پوسيدگي و سايش شديد دندان ها و بيماري پيشرفته لثه

همه اين عوامل باعث آسيب به پالپ دندان مي شود. مشاهده شده است كه برخي از مواد ترميمي نيز باعث آسيب به پالپ دندان شده است. همچنين بيماري شديد لثه مي تواند به پالپ آسيب برساند، در چنين مواردي درمان ريشه همزمان با درمان لثه انجام مي شود.


برچسب: ،
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ساعت: ۰۵:۰۸:۵۲ توسط:faramarz موضوع:

{COMMENTS}
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :